CHP Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir'in CHP Şahinbey Belediye Başkan Aday Adayları Erdinç Tütüncüler, Deniz Kurtoğlu ve Ayten Şahin'i yanına çağırarak, "Yapılan araştırmalar, anketlerde iyi çıkmadınız. Üzgünüm, sizlerin adaylıklarına sıcak bakılmıyor" sözleri parti kulislerine damgasını vurdu.

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir, önceki gün Şahinbey Belediye Başkan adaylığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Erdinç Tütüncüler, Deniz Kurtoğlu ve Ayten Şahin'i yanına çağırarak bir konuşma yaptı. Özdemir, "Genel Başkan Yardımcımız aradı. Yapılan araştırmalar, anketler sonucu sizlerin iyi çıkmadığınızı söyledi. Üzgünüm" dedi.

Deniz Kurtoğlu bunun üzerine, "Kişisel söylemler beni bağlamaz. Ben ön seçim istiyorum" dedi. Diğer aday adayları da Deniz Kurtoğlu'na katıldıklarını ve ön seçim istediklerini söyledi. Erdinç Tütüncüler ise, 'Bizden daha iyi bir CHP'li, halkla içiçe olan, nitelikli olan biri olursa itirazımız olmaz. Benim tanınmamamı ise tamamen, siyasi bir manipülasyon olarak görürüm. Şahinbey'de Ömer Can, Yaşar Ağyüz, Tahmazoğlu ne kadar tanınıyorsa, ben de o kadar tanınıyorumdur. Biz yine partimizin iktidarı açısından bizden daha iyi birisini destekleriz" dedi.

Meral KINACILAR