JCI Adana Şubesi'nin düzenlediği programda katılımcılara toplumda iyi iletişim (Networking) ve kendini ifade etme, yöneticiliğin ilk basamağı eğitimleri verildi.
Toyota Onatça Plaza Eğitim Salonu ve Adana Barosu Sosyal Tesisleri'nde yapılan eğitim çalışmalarında JCI Türkiye Resmi Eğitimcileri Gözde Berber Özbalaban ile Mikail Çakmak birer sunum gerçekleştirdi.
Gençlerin daha iyi ve verimli bir network oluşturmasının yanı sıra toplum içerisinde liderlik ve girişimcilik vasıflarının kazanılmasına yönelik katkı sunmaya çalıştıklarını belirten Özbalaban ve Çakmak, bir kişiden diğerine bilgi ve fikir taşımak ve başkalarına yardım edebilmenin değerine dikkat çektiler.
2012 Dönem Başkanı Aylin Sönmez, daha fazla gencin toplumun pozitif gelişimine katkı sağlama misyonu geliştirmesine destek olmak istediklerini söyledi. Sönmez, "Bu misyonu devam ettirmek isteyen gençleri derneğimize üye olmaya davet ediyoruz" dedi.

JCI HAKKINDA
Junior Chamber International (JCI), dünya çapında 100'ün üzerinde ülkeden yaklaşık çeyrek milyon 20'li ve 30'lu yaşlarındaki genç liderlerin bir arada bulunduğu bir küresel platform. Pek çok yerel, ulusal ve küresel proje ve aktivite aracılığı ile JCI üyeleri tanışıyor, öğreniyor ve gelişiyor. JCI'ın projelerini ve aktivitelerini destekleyen milyonlarca mezunu bulunuyor. JCI üyelerinin ortak özelliği, takım çalışmasına yatkın, kendini yetiştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal bazda uluslararası açılımı olan 18-40 yaş arası gençlerden oluşuyor.