Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimiz, bu akşam oldukça zorlu bir mücadeleye çıkarken, rakibin bu zamana kadar bariz üstünlüğüyle karşı karşıya kalması dikkat çekiyor.

KOMŞU ÜSTÜN

Gazişehir Gaziantep bu zamana kadar ligde 17 maçta karşılaştığı komşusu Adanaspor’a karşısında istatistiklerde oldukça geride kalması dikkat çekiyor.

Adanaspor ile bu zamana kadar oynanan maçlarda Gazişehir Gaziantep’in 4 galibiyeti, 4 beraberliği ve 9 yenilgisi bulunuyor.

GOLLERDE GERİDEYİZ

Gazişehir Gaziantep lig tarihinde 18’inci defa karşılaşacağı Adanaspor karşısında rakibine gol yollarında da oldukça cömert davrandığı ortaya çıktı.

Turuncu – Beyazlı ağlara 17 maçta 17 gol atan temsilcimiz buna karşılık kalesinde 27 gole maruz kaldı.

Adana’da gülemiyoruz

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Adanaspor ile deplasmanda bu zamana kadar 8 maçta karşılaşan temsilcimiz tarihinde ilk defa karşılaştığı 2008 – 2009 sezonunda deplasmanda gülerken kalan 7 maçta hiç galibiyet sevinci yaşayamadı.

Kırmızı – siyah ve beyazlı ekip, Adana 5 Ocak stadyumundan 1 galibiyet ve 1 beraberliğin yanı sıra 6 maçta yenilgi ile ayrıldı. Bu maçlarda 5 gol atan Gazişehir Gaziantep kalesinde ki 15 gole mani olamadı.

EN FARKLI GALİBİYET GAZİŞEHİR’İN

Gazişehir Gaziantep ile Adanaspor arasında oynanan 20 yıllık rekabette en farklı galibiyeti Kırmızı – Siyah ve Beyazlı temsilcimiz sezonun ilk yarısında oynanan maçta 4 – 0’lık sonuçla elde etti.

Buna karşılık ise Adanaspor’un 3 maçta 3 – 0’lık galibiyetleri bulunuyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU