Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin ve AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu; Belkıs ve Eyüp Sultan Mahallesi’nde iki ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı. Açılışa katılan vatandaşların yoğun ilgisi, bir anda gövde gösterisine dönüştü.
Belkıs ve Eyüp Sultan Mahallesi’nde iki ayrı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Fatma Şahin ile Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların yoğun tezahüratlarıyla karşılandı. Davul zurna eşliğinde alana gelen Başkan adayları Şahin ve Fadıloğlu, SKM’nin açılışını gerçekleştirdi. Öncelikle Belkıs Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yapan Başkan adayları Fatma Şahin ve Rıdvan Fadıloğlu, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.
HEDEFİMİZ SİZLERİN HAYAT STANDARDINI YAKIRIYA ÇIKARTMAKTIR
Bir süre vatandaşla sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkan adayı Rıdvan Fadıloğlu, Gazikent semtine bir çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Gazikent’te yapmış olduğumuz spor tesislerin en niteliklisini yaptık. Allah’a şükür Gençlik Spor il Müdürlüğü de gelip buraya ayrıca bir tesis yaptı. Şehitkamil Belediyesi olarak çocuklarımız derslerinin yanı sıra gereksiz işlerle uğraşmasın diye Futbol akademisini kurdurduk. Burada yaklaşık 400 çocuğumuz yıl boyu eğitim görüyor. Bölgeyi nitelikli bir şekilde geliştirmek adına elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Sayın Bakanımız Fatma Şahin hanımefendinin Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte daha güzel projeler üreteceğimize inanıyorum. Sizlerin de destekleriyle bu seçimi de kazanacağımıza gönülden inanıyoruz. Şuana kadar mahalle olan köylerin haricinde, yeni bağlanan köylerin hepsine de köy konağı yapmayı taahhüt ediyoruz. Bu köy konaklarının içerisinde muhtarın odası, haftalık gelen doktorların muayene yapabileceği çalışma odası, yalnızca sosyal amaçlı kullanılabilecek bir meydanıyla bu uygulamayı da hizmetinize koyacağız” dedi.
SİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK SİZLERE HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞTIK
11 yıl önce sizlerin de desteğiyle çok kutlu bir yolculuğa çıktıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Fatma Şahin, “Başbakanımızın liderliğinde, önce insan dedik, insanı yaşat ki devlet yaşasın dedik, yeter sözde kararda milletindir dedik. Milli irade hakim olacak, Ankara Anadolu tarafından yönetilecek dedik. Anadolu’nun insanları tarafından yönetilecek dedik. Anadolu’nun işçisi, Anadolu’nun çiftçisi, Anadolu’nun esnafı Ankara’da temsil edilecek dedik. Sizden aldığımız güçle bu ekip gecesini gündüzüne katarak, sizlere hizmet etmek için durmadan çalıştık. Bizler bir birimizi iyi biliriz. Gazikentliler bizi iyi bilir, bizler Gazikentli vatandaşlarımızı iyi biliriz. Şehitkamililer bizi iyi bilir, biz Şehitkâmilleri iyi biliriz. 11 yıl boyunca sizler bizden ne istediyseniz bizler onları yaptık. Sizlerle et ile tırnak olduk, kader birliği yaptık. İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta beraber olacağız dedik. İşte o duygunun sonunda bugün, bir aile olarak, gönül köprüleri kurarak, yolumuza devam ediyoruz. Bunun için bu tuzakların hiç biri tutmayacak, Allah’ın izni ile eştikleri kuyunun içine kendileri düşecekler ” diye konuştu.
HANIMLARDAN BAŞKAN ADAYLARINA SEVGİ GÖSTERİSİ
Daha sonra Eyüp Sultan Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen Başkan adayları Şahin ve Fadıloğlu, yoğun kalabalık eşliğinde karşılandı. AK Parti'den ikinci kez Şehitkamil Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilen Rıdvan Fadıloğlu'na desteklerini hep bir ağızdan dile getiren vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Başkan adayları Şahin ve Fadıloğlu, vatandaşlar ile birlikte Seçim Koordinasyon Merkezi'ni gezdi.
(BB-BB-Y)