Dün sabah erken saatlerinde toplanan yönetim kurulu üyeleri görev dağılımının ardından öncelikli hedeflerini belirleyerek kolları sıvamaya başladı.

Kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, basın toplantısı yaparak soruları yanıtladı.

ÖNÜMÜZÜ KESTİLER

Yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla kongrenin ardından ilk toplantılarını yaptıklarını söyleyen Gaziantepspor kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, “Acil eylem planlarını yaptık, aylardır yapılamayan kongremizi gerçekleştirdik. Yönetim kurulum ve ben gövdemizi taşın altına koyduk. Bu zamana kadar maddi manevi elimizden gelen her şeyi yaptık ve hazırladık bununla ilgili acil eylem planlarımız doğrultusunda her şey ilerleyecektir. Şehrin ileri gelenleri bizi tebrik etti. En kısa zamanda ziyaret edeceğiz. TFF’ye başvuru yapacağız, sonuç alabilirsek üzerine gideceğiz. Olmazsa devre arasına kadar bu arkadaşlarımızla devam edeceğiz. Bazı çevreler yaptığımız transferlerin önünü kestiler, bu takımın başarılı olması adına yolumuza taş koydular” dedi.

İFTİRALARI KANITLASINLAR

Adaylık sürecinde şahsı adına yapılan karalama kampanyaları hakkında da açıklama yapan Durmaz, “Ben hukuk dışı hiçbir şey yapmadım. Üzerime atılan iftiraları kanıtlasınlar bende o zaman tüm suçlamaları kabul ederim. Hikmet Karaman’a ödeme yapılmadığına dair bir şey yok. Ben gövdemi taşın altına koymuşum 25 dosyayı çözmüşümde bir kişiyi mi çözmemişim” dedi.

DÜNYAYA AÇILAN TAKIMIZ

Üye listeleri değişiklikleri hakkında da bilgi aktaran Durmaz, “Ben kesinlikle değişiklik ile ilgili değilim, öyle yetkim olsa kongresiz başkan olurdum. Yönetim listesini bir araştırın içinde Musabeyliden kaç kişi var. Üyeliklere de bakın daha sonra size de isterseniz açıklarız. Üyeler konusunda ne gerekirse yapacağız. Biz şehrin takımıyız. Dünyaya açılan bir takımız. Biz şehirle barışık olmazsak Türkiye’ye ve dünyaya Gaziantep’in adını nasıl duyuracağız. Biz bu konuda kararlıyız. Ne kadar gerçekten bize inanılmaz bir görev düştüğünü hepimiz biliyoruz. Sizlerde biliyorsunuz” şeklinde konuştu.