Birincisinde etti, sonra geri döndü. İkincisin de etti sonra yine döndü.. Dün ise 3'ncü istifasını yaptı ve "artık çalışmayacağım"dedi. Gaziantepspor'un başına geçtikten sonra aldığı galibiyetlerle takımını düşme hattından uzaklaştıran Sergen Yalçın'ın görevinden istifa ettiğini açıklaması çeşitli yorumları da beraberinde getirdi.

PARA VERİN DEMİŞ

Alınan bilgiye göre sabah antrenmandan önce Mustafa Kızıl ile görüştüğü iddia edilen Sergen'in, "alacaklarımızı verin" dediği ancak süre verildiği belirtildi. Bu sözlere tepki gösterdiği belirtilen Sergen'in "artık 5 milyon TL"de verseniz kalmayacağım" dediği iddia edildi.

ANTRENMANDAN SONRA EŞYALARINI TOPLADI

Sabah takımına antrenman yaptıran Sergen Yalçın daha sonra Bekir Ozan Has ile konuştuğu ve bırakacağını söylediği öğrenildi. Tesisler bulunan eşyalarını toplayan Yalçın daha sonra kaldığı otele giderek valizini hazırladı.

3'NCÜ İSTİFASI

Sportif Direktör Sergen Yalçın dünle birlikte üçüncü istifasını gerçekleştirmiş oldu. Daha önce LİG TV'ye istifa edeceğini açıklamış ancak ikna edilmişti. Ardından Antalya kampında yaşanan sıkıntılardan sonra yine dayanamayıp kampı terkeden Sergen Yalçın 2 hafta boyunca ikna olmamıştı. İbrahim Kızıl yeni yönetimi oluşturunca tekrar Gaziantepspor'a dönen Sergen dünde üçüncü kez istifa etmiş oldu.

YİNE ULUSAL MEDYAYA KONUŞTU

Sergen Yalçın, Şampiy10.com'a yaptığı açıklamada istifa kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:"Gaziantepspor kulübüyle yollarım bugün itibariyle ayrılmış bulunuyor. Geldiğimiz günden itibaren takımı aldığım noktayla bıraktığım nokta belli. Ekibimle birlikte elimden gelen her şeyi yaptım. Ama artık bizi aşan bazı durumlar var, problemler var. Ben de teknik direktörlük konusunda çok tecrübeli değilim. Dolayısıyla artık bırakmayı daha uygun buluyorum."

BENİ UNUTMASINLAR

"Gaziantepspor ve Gaziantep halkını çok seviyorum. Geldiğimizden beri hangi şartlarda nasıl mücadele verdiğimiz ortada. Beni unutmasınlar. Kim bilir ileride belki tekrar görüşürüz."

FENER RAKİBİMİZ DEĞİLDİ

"Ayrılmamın Fenerbahçe yengilsiyle alakası yoktur. Zaten bu ligde Fenerbahçe bizim rakibimiz değildi. Normal bir sonuç olarak bakıyorum. Kötü günümüzdeydik ama elimizden geleni yaptık. Gaziantep'e başarılar diliyorum."

BASIN TOPLANTISINI İPTAL ETTİ

Sergen Yalçın, istifası gündemde yok iken, tesislerde basın toplantısı yapacağını açıklamıştı. Ancak dün sabah saatlerinde kulüp resmi sitesinden yapılan açıklamada, basın toplantısının iptal olduğu bildirildi. Daha sonra akşam saatlerinde ise Sergen Yalçın'ın istifa ettiği haberi geldi.

ÖZEKŞİ RADYOLARA KONUŞTU

Öte yandan Sergen Yalçın'ın istifa haberi duyulur duyulmaz Radyospor ve LİG Radyo ve NTV spor Ökkeş Özekşi'yi arayarak bilgi alışverişinde bulundu. Usta gazeteci Attila Gökçe ve Mehmet Ayan ile birlikte LİG radyoda durum değerlendirmesi yapan Özekşi "Sergen sıkıntıya gelmez. Kendine özgü bir insan. Sporun ruhuna uymayan davranışlara karşı tepki koyar. Devre arasında Antalya kampında da öyle oldu ve ayağını uzattığı için kendisini eleştiren yöneticiye tepki koyarak istifa etti. Sonra ikna edilerek tekrar Gaziantepspor'a döndürüldü. Ama bu kez galiba cidden ayrıldı"dedi.

Attila Gökçe ise Sergen'in Gaziantepspor'da kalması gerektiğini ama kulüp yönetiminin bunu sağlayamadığını söyleyerek "Gaziantepspor eskiden marka kulüptü maalesef son yıllarda o marka değerini kaybetti"dedi.