Gaziantep Ticaret Odası ve Marka Fuarcılık işbirliğinde düzenlenen 13. Uluslararası Zemin Fuarı sona erdi. Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, "4 gün süren fuarımızı yerel ziyaretçilerimizin yanı sıra Ortadoğu, Kafkaslar ve Avrupa’daki birçok ülkeden 39 bin profesyonel ziyaretçi ve alım heyeti gezdi" dedi.

Aslan, 7-10 Mart 2013 tarihleri arasında bu yıl Gaziantep’te ikincisini düzenledikleri Uluslararası Zemin Fuarı ile Gaziantep’i Ortadoğu’nun Fuarlar Kenti yapma vizyonu çerçevesinde başarılı bir organizasyona daha imza attıklarını söyledi. Aslan, Gaziantep’te ikincisini düzenledikleri fuara büyük oranda katılım sağlandığını ve fuarın iki yıl içerisinde sektörde önemli bir yer edindiğini kaydetti.

UMUTLANDIK

Gerek katılımcı firma sayısı, gerekse ziyaretçi kalitesinin yüksek oluşunun kendilerini fuarın geleceği açısından umutlandırdığını dile getiren Aslan, “Marka Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz Zemin Fuarı’nda yerli ve yabancı 100’e yakın firma stant açarak yeni trend ürünlerini sergileme fırsatı buldular. 4 gün süren fuarımızı yerel ziyaretçilerimizin yanı sıra Ortadoğu, Kafkaslar ve Avrupa’daki birçok ülkeden 39 bin profesyonel ziyaretçi ve alım heyeti gezdi. Ortadoğu Halı Fuarı’ndan sonra uluslararası niteliğe sahip ikinci bir fuarı Gaziantep’e ve ülkemize kazandırmaktan dolayı gururluyuz. Bu gurur; Gaziantep Ticaret Odası olarak sadece bizim değil, bütün şehrin. Bu gurur; Sayın Valimizin, Belediye Başkanlarımızın, Oda ve Dernek Başkanlarımızın kısacası hepimizin, Ortak aklın gururudur.” dedi.