Gaziantepspor’da kamp döneminde kongre sürecindeki belirsizlik nedeniyle İstanbul’a giden sportif direktör Sergen Yalçın, dün geldiği Gaziantep’te taraftarların coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürürken kongre sürecindeki belirsizlikler nedeniyle takımdan ayrılarak İstanbul’a giden Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, önemli Galatasaray maçı öncesi kente dönerek takımının başına geçti. Gaziantep Havalimanı’na Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Kızıl ve Gaziantepspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl ile birlikte gelen teknik direktör Sergen Yalçın için taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Halay çeken taraftarlar kapıda görünen Sergen Yalçın’a çiçek vererek Gaziantepspor atkısını taktı. Meşalelerin yakıldığı karşılama töreninde kısa süreli izdiham yaşandı. Taraftarların yoğun tezahüratları arasında Yalçın, kulübün aracıyla havalimanından ayrıldı.

MEHMET KIZIL: BELİRSİZLİKLER ORTADAN KALKTI

Teknik direktör Sergen Yalçın ile birlikte İstanbul’dan gelen Asbaşkan Mehmet Kızıl, süreci değerlendirerek, “Kongre sürecinde yaşanan belirsizlikler nedeniyle teknik direktörümüzün kafasında soru işaretleri oluştu. Bu süreçte Başkan İbrahim Kızıl’ın adaylığını açıklamasıyla belirsizlikler ortadan kalktı ve Sergen hocamız tekrar takımının başına geldi. Kimse bu süreci yanlış anlamasın çünkü Sergen hoca Gaziantepspor’dan hiçbir zaman kopmadı. Tabii futbolcularla ilgilide bir takım sıkıntılar vardı ve bunları da ortadan kaldırdık. Transferlerde de sorunlar aşılma noktasına geldi. Bu gelişmelerle birlikte hocamız tekrardan takımın başına gelmiştir. Galatasaray maçı karşısında da hedefimiz mutlak 3 puan. Biz o maçta beraberliği bile düşünmüyoruz. Bütün taraftarlarımızı hafta sonu mutlaka maça bekliyoruz” dedi.

FUTBOLCULAR 'HOŞGELDİN' DEDİ

Öte yandan Sergen Yalçın'ın dönmesine ise en çok futbolcular sevindi. Kırmızı-siyahlı futbolcular dün akşam yapılan antrenmanda Sergen Yalçın'ın yanına giderek hem sarıldılar hemde tekrar döndüğü için mutlu olduğunu ilettiler.