Kırmızı – siyahlı temsilcimiz ilk defa 1972 yılında İstanbulspor ile oynadığı ilk maçtan bu yana rakibine karşı büyük fark attığı dikkat çekiyor.

GAZİANTEPSPOR ÜSTÜN

Gaziantepspor’un yarın evinde konuk edeceği İstanbulspor karşısında bu zamana kadar oynadığı 26 maçta rakibine karşı bariz üstünlüğü bulunuyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, İstanbulspor karşısında şimdi ye kadar oynadığı mücadelelerin 12’sinden galibiyet, 6’sından yenilgi ve 8’inden de beraberlikle ayrıldı.

Temsilcimiz rakibine galibiyetlerle üstün olmasına rağmen gollerde ise gerisinde kaldı. İstanbulspor ağlarını geride kalan maçlarda 28 defa havalandıran temsilcimiz, ne yazık ki kendi kalesinde 29 gole maruz kaldı. Temsilcimiz 11 Şubat 1996 tarihinde endi evinde oynadığı İstanbulspor karşısında sahadan 6 – 1 mağlubiyetle ayrılarak rakibi karşısında en ağır yenilgiyi almış oldu.

EVİMİZDE MUTLUYUZ

TFF birinci lig temsilcimiz Gaziantepspor, kendi evinde İstanbulspor ile bu zamana kadar 13 maç oynadı.

Kamil Ocak Stadyumunda oynanan 13 maçta kırmızı – siyahlı temsilcimizin üstün olduğu görülüyor. Gaziantepspor şimdiye evinde İstanbulspor ile oynadığı maçlarda 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2’de yenilgisi bulunuyor. Attığı 14 gole karşılık ise kalesinde 14 gol gören temsilcimiz, rakibine karşı evinde genel olarak sahadan mutlu ayrıldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU