İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Vatan Caddesi'nde Gaziantep iline ait plakalı bir araç polisi alarma geçirdi. Şüpheli araç nedeniyle cadde, Aksaray yönüne bir süre trafiğe kapatıldı. Daha sonra, aracın yakıtının bittiği, sahibinin ise istasyona yakıt almaya gittiği öğrenildi.

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Saat 14:00 sıralarında, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında, Aksaray istikametinde park halinde olan 27 E 1974 plakalı kapalı kasa kamyonet görenler durumdan şüphelendi ve hemen olayı polise bildirdi. Sahibinin yanında olmadığı aracın yanına gelen ekipler, tedbir amacıyla caddeyi Aksaray yönüne trafiğe kapattı.

YAKITI BİTMİŞ

Bu nedenle uzun araç kuyruğu oluştu. Bir süre sonra aracın sahibi gelerek polise yakıtın bittiğini ve bu nedenle aracı bırakıp istasyona akaryakıt almaya gittiğini söyledi. Polis ekipleri aracı inceledi ve olumsuz bir duruma rastlamadı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından polis, yaklaşık 10 dakika kapalı tutulan yolu trafiğe açtı. Araç sahibi Ali D. ise ifadesinin alınması için emniyete götürülürken, aracına uygunsuz parktan dolayı 92 TL para cezası kesildi. DHA