Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 25 Aralık Mahallesi’ne yaptırdığı 25 Aralık Sosyal Tesisini törenle vatandaşın hizmetine açtı. Törene AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Abdulkadir Yüksel, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ÖNEMLİ BİR HİZMET

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Gaziantep’in her mahallesinde yapılan hizmetlerin yansımasını gördüklerini belirterek,“ Şahinbey Belediyesi’nin yapmış olduğu bir hizmette daha hep beraberiz. İnşallah bu tesisimiz mahallemiz için hayırlı uğurlu olur. Burada taziyelerimizi ve taziye ziyaretlerimizi gerçekleştireceğimiz gibi bunun yanı sıra sosyal tesis olması hasebiyle içerisinde dersliklerin olduğu ve ilim çalışmalarının olduğu bir sosyal tesis olması nedeniyle gençlerimiz çocuklarımız ve kadınlarımız için çok hayırlı bir hizmet olacaktır. İnşallah mahalle sakinleri bu hizmetlerden en geniş şekilde istifade eder“ dedi.

YÜKSEL'DEN ÖVGÜ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, bu tesisin bir külliye gibi olduğunu belirterek, “Bu tesis ecdadın yaptığı gibi bir külliyeye dönüşmüş, Allah ondan razı olsun. AK Parti’nin en önemli iki kalemi belediyeler ve sağlık hizmeti halk nezdinde fark yaratan icraatlarımızın olduğu alanlardır. Bunun en önemli örneğini de Gaziantep’te görüyoruz. Allaha şükürler olsun tartışmasız Türkiye'nin en iyi belediye başkanı sayın Mehmet Tahmazoğlu’dur“ diye konuştu.

121. TAZİYE SALONUMUZU AÇTIK

Açılışta konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “25 Aralık Mahallesi bizim önemsediğimiz mahallerden birisi. Mahallemize ihtiyacı olan taziye evimizi hizmete açmak için bir araya geldik. Baktığımızda şu konsept çok güzel, camimiz, sosyal tesisimiz, ve parkımız üçü bir arada. Bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının hepsinin karşılandığı güzel bir mekana dönüştü. Bütün ekiplerimizle beraber vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu maddi ve manevi her şeye koşuyoruz. Sıfırdan başladığımız yolda şu anda 121’inci taziye salonumuzu açıyoruz. Bunun yanı sıra 8 tane daha inşaatı devam eden taziye salonumuz bulunuyor. Buralarda Kur’an kursları ve sohbetler olacak. Ayrıca geniş taziye salonları, yemek bölümü, abdest alma bölümü ve mutfağı ile güzel bir mekana dönüştü. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum“ dedi. BÜLTEN