Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Gaziantep Anaokulunda “100. Gün Matematik Şenliği” büyük bir coşkuyla kutlandı.Anaokulu öğrencileri, okulun ilk gününden itibaren 100. gününe kadar yaptıkları etkinlikleri ve öğrendikleri bilgileri çeşitli aktivitelerle velilerine ve arkadaşlarına sergilediler.

Bahçeşehir Koleji Anaokulunda bireysel ve grup çalışmaları sergisinin açılışı ile başlayan şenlik öğrencilerin İngilizce sunumları ve şarkıları ile devam etti. Velilerimizin birbirinden ilginç, yaratıcı fikirleri ve el emekleri ile oluşan 100 gün tişörtleri ile çocuklar göz kamaştırdılar. Öğrencilerin sunumları tüm izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Anaokulu öğrencileri, program sonunda Okul Müdürü, Anaokulu Koordinatörü ve öğretmenleriyle 100.gün pastasını kestiler ve aileleri ile beraber afiyetle yediler.

100 GÜN GERİDE KALDI

Bahçeşehir Koleji Anaoku Koordinatörü Gülden Onat, “Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Anaokulunda bir Matematik etkinliği olan 100. gün de öğrenciler, ritmik sayma becerisi kazandıkları ve sayıları görsellerle tanıdıkları oyunlarla pekiştirdiler. Okulun açılığı günden beri koskoca 100 günü geride bıraktık. Söylemesi kolay 100 gün. Ama biz birer birer geçtik bugünleri. Geçerken de büyüdük, her güne yeni yeni bilgiler, deneyimler ekledik. 100. gün şarkımızı coşkuyla söyledik. Bazılarımız her gün bir yıldız indirdik gökyüzünden sınıfımıza, bazılarımız her gün bir yaprak ekleyerek büyüttük bir sarmaşığı, bazılarımız ise bir vagon ekledik trenimize 100 gün boyunca. Her gün heyecanla bekledik 100. günü. Kısacası 100. gündeki büyük heyecanımızı bir eğlence ile sizlerle paylaşmak istedik” dedi. HABER MERKEZİ