Geçen hafta kendi evinde Samsunspor’a mağlup olmasının ardından Play Off hedefinden uzaklaşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da boş durmak yok.

Gaski tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren mavi – beyazlı temsilcimizde futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Geçen hafta Samsunspor karşısında alınan mağlubiyetin ve ortaya konulan futbolun kendilerini üzdüğünü ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sportif direktörü Bülent Bölükbaşı, “Cuma günü deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağımız maçta yine zorlu bir doksan dakika daha bizleri bekliyor. Bu ligde her takım sürpriz yapabilecek kapasitede ve bizde zorlu mücadeleden 3 puanı alarak hatamızı telafi etmek istiyoruz” dedi.

ZORLU MÜCADELE OLACAK

Süper lige doğrudan çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor ile zorlu ve stresli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Bölükbaşı, “Rakip tam 20 yıldır süper lige hasret ve bu sezon taraftar desteğini inanılmaz bir şekilde arkalarına akmış durumdalar. Sezonun tamamlanmasına 6 hafta kala geldikleri noktada orta da bu nedenle kolay bir mücadele olmayacak. İnşallah, bu zorlu karşılaşmayı kazanarak, üzerimizdeki kara bulutları da dağıtırız” ifadelerini kullandı.MUHARREM TÜRKOĞLU