Gaziantepspor’un İsveçli futbolcusu Daniel Larsson, Kayserisporla oynanacak kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Kayserispor maçına özel bir gözle bakmadıklarını vurgulayan başarılı futbolcu, kazanmak için her zaman olduğu gibi mücadele edeceklerini söyledi.

“KÖTÜ BİR SERİMİZ VAR”

Son haftalarda alınan mağlubiyetlerin kendilerini üzdüğünü belirten Larsson, “Gerçekten son üç maçta aldığımız sonuçlara üzüldük ve taraftarımızı da üzdük. Bunun farkındayız. Fakat bunu fikstüre bağlıyorum çünkü gerçekten zorlu bir dönemden geçtik. Önümüzde Kayserispor maçı bulunuyor ve elimizden gelenin en iyisini yapıp galibiyetle dönmek istiyoruz “dedi.

“KAYSERİSPOR MAÇI DİĞERLERİNDEN FARKLI DEĞİL”

Kayserispor maçını diğer maçlardan farklı olarak görmediklerini belirten Larsson, “Bizim için bütün maçlar önemlidir ve maç maç ayırmanın doğru olacağını düşünmüyoruz. İlk yarıda iyi bir seri yakalamıştık ama şuanda aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Alt sıralardaki takımların kazanması ligi değiştirecektir. Bizim için önemli olan tek şey Kayserispor’u mağlup edip, kötü seriye son vermektir” diye konuştu.