Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Celal Doğan partisi CHP'den veya başka bir partiden aday adaylığı düşünüp düşünmediği şeklindeki sorumuza, "Talep var, niyetim yok" diye cevap verdi.

32 yaşında milletvekili olduğunu hatırlatan Celal Doğan, "Her seçimde bir yere aday olmak hastalık. Parti iktidar olursa ben gideyim, bakan olayım, hizmet edeyim. Görmediğimiz makamlar değil. Tabi siyaset 24 saat. Talebim yok, niyetim yok. Zorla tazı av yapmaz" dedi.

CHP'DE ÖN SEÇİM YAPILMAMASI YANLIŞ

CHP'deki gelişmeleri de değerlendiren Doğan, "CHP Genel Merkezi Gaziantep'te nasıl yanlış yapılması gerekiyorsa o yanlışı yapıyor. Bırak sana ne. 24 bin kayıtlı üyen var, kim çıkarsa çıksın. Milletvekili aday adayı olmak istesem bana kim mani olabilir?" dedi.

CİDDİ ADAYLARLA HDP 2 VEKİL ÇIKARIR

HDP'nin Gaziantep'te ciddi adaylarla 2 Milletvekili çıkaracağını söyleyen Doğan, "HDP Türkiye'de barajı rahat aşar. Türkiye'de iki parti konuşuluyor. Ak parti, HDP. Ciddi adaylarla HDP iki milletvekili çıkarır. Oyları da herkesten gider" dedi.

VALİ'NİN HANGİ DEDİĞİNİ YAPMADI?

Gaziantep'teki müdür değişimleri ve son olarak Vali Ata'nın merkeze alınmasını değerlendiren Doğan, "Vali kötü adam değildi. Demekki daha iyi asker lazım, yetmemiş. Ak partinin ne dediğini yapmadı, bilmiyoruz. Bunlara yetmiyor. Emniyet müdürü dayanmıyor. Yenisinin ismini öğrenmeden gönderiyorlar, yeni gelenin ismini bilmiyorum. Bu değişimler yönetimde güvensizlik ve istikrarsızlık anlamına gelir" diye konuştu.Meral KINACILAR