Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, muhasebe mesleğinin çok zor bir meslek olduğunu, hastada olsan sağlamda olsan hiç erteleme şansın olmadığını söyledi. Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Muhasebe Haftası nedeniyle yemekli toplantı düzenledi. Geceye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı.

ÖZBAY:MUHASEBECİ VİCDANI İLE HAREKET ETMELİ

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay, “Muhasebe terazinin iki gözü olarak değerlendirdiğimizde borçlu varsa mutlaka karşılığında bir alacaklı olmalı.Yani hayatta karşılıksız hiç bir şey yok. Cennet de, cehennem de karşılıklı. Dinimizde böyle söylüyor. Onun için muhasebeci vicdanı ile hareket etmelidir ” dedi.

TAHMAZOĞLU:MUHASEBECİLİK ZOR MESLEK

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise mesleğin zorluklarına değinerek, “Bu mesleği icra ederken büroda çok gecelediğimiz, sabahladığımız oldu. Hastada olsan sağlamda olsan hiç erteleme şansın yok. Kaç mükellefin varsa hepsine ayrı ayrı haber anlatman lazım. Zor bir meslek, sizler bunu hakkıyla icra ediyorsunuz" dedi. Gecenin sonunda mesleğe yeni başlayan muhasebecilere ruhsatları takdim verildi. İHA