AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’yı ziyaret etti. Ziyarette eğitimle ilgili konularda fikir alış verişinde bulunuldu.

Aday adaylığı çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Veli Kıyak, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’yı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Görevine yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kıyak, Gaziantep’te eğitim alanında yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Artvin’de yaptığı başarılı çalışmaları Gaziantep’te de çok kısa sürede yapacağını, hatta daha fazla başarı yakalamak için çok etkin projeler yaptıklarını ve yapacaklarını iletti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Veli Kıyak ise eğitimin önemli bir konu olduğunu ve Gaziantep’in eğitimini ilgilendiren tüm konularda kendilerine destek olacaklarını dile getirdi.

Kıyak, eğitimin ilerlemesi için gereken her şeyde istişare içinde olup, Gaziantep’te eğitim alanında büyük ses getirecek, başarılara imza atabilmesi için üzerlerine düşeni yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Eğitimdeki hedeflerin gerçekleştirilebilmesi için sürekli iletişim içerisinde olacaklarını belirten Veli Kıyak, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe ve Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’yı ziyaretinde de yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alarak konuların takipçisi olacaklarını belirtti. İHA