Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da, teknik direktör Hakan Kutlu, Adanaspor maçını kazanıp zirveye ortak olmak istediklerini söyledi.

Kutlu, yaptığı açıklamada, Vartaş Elazığspor maçı öncesindeki 3 haftalık periyotta galip gelemediklerini hatırlattı.

MORALLER YÜKSELDİ

Elazığ galibiyetinin takımdaki moralleri yükselttiğini belirten Kutlu, "Genç bir takım olduğumuz için üst üste puan kayıpları, futbolcularımız üzerindeki baskıyı artırdı. Buna rağmen futbolcularımız, Elazığ temsilcisi karşısında istediğimize yakın bir performans gösterdi. Çünkü bu maçı çok istiyorduk. Ayrıca Elazığspor karşısındaki olası bir mağlubiyet bizi üst sıralardan koparacaktı" dedi.

PUAN KAYIPLARI OLACAK

Kutlu, Elazığ ekibi karşısında alınan galibiyetin kendilerini yeniden zirve hesapları yapabilir hale getirdiğini vurguladı.

Bu haftada da Adanaspor karşısında çok önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Bu hafta ligin üst sıralarındaki takımlar birbirleriyle karşılaşacak. O yüzden Adanaspor'u yenmekten başka çaremiz yok. Çünkü bu hafta rakiplerimiz kendi aralarında maç yapacağı için illaki puan kayıpları olacak. Dolayısıyla Adanaspor maçını kazanıp zirveye ortak olmak istiyoruz. Bu bilinçle hazırlık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yine kendimize yakışan oyun kalitesiyle 3 puanın sahibi oluruz."

Geçen hafta Vartaş Elazığspor karşısında 2-0 galip gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, puanını 21'e çıkarıp 13. haftanın sonunda 7. sıraya yerleşirken, lider Kardemir Karabükspor'un ise 2 puan gerisinde yer alıyor.