Medya Takip Ajansı Interpress’in 2015 yılının ilk çeyreğinde ekonomiye yön veren sanayi odalarını kapsayan araştırmasına göre, Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ekonomide gündeminde ilk sırada yer aldığı ortaya çıktı.

Medya Takip Ajansı Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide yayımlanan haberleri tek tek incelemesi sonrasında, Türkiye’de faaliyet gösteren 12 ildeki sanayi odası içinde GSO zirveye çıktı. GSO’nun, geride kalan üç ay boyunca 1.460 haberle birinci olduğu belirlendi.

Interpress’in araştırmasında, ayrıca Ocak ayından bu yana ülkemizde faaliyet gösteren 12 sanayi odasının Yönetim Kurulu Başkanlarının haber sıralaması da tespit edildi. Interpress’in açıklamasına göre, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu 907 haberle birinci oldu. Türkiye’de önder ve örnek bir oda olarak çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kuruldukları günden beri hizmet kalitesini sürekli iyileştirmeyi amaç edindiklerini belirtti. İHA