“Eğitimin Zirve’sinden Yaşamın Zirvesine” sloganıyla eğitim hayatını başlayan ve öğrenci odaklı eğitim anlayışı ile hem ulusal hem de uluslararası öğrencilerin tercihi olan Zirve Üniversitesi dördüncü dönem mezunlarını verdi.

Mezuniyet törenine Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve 5000’e yakın misafir katıldı. Zirve Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen törenle 1500 öğrenci mezun oldu.

DÜNYA ÜNİVERSİTESİ OLMA YOLUNDAYIZ

Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Taner Nakıboğlu, “ Zirve Üniversitesi dünya üniversitesi olma yolunda ilerlerken bu zamana kadar hiç görülmemiş bir eğitim anlayışıyla ve hayalleri gerçekleştiren üniversite unvanıyla farkını ortaya koymaya devam etmektedir. Diploma sahibi olmakla üniversite mezunu olmak arasında büyük farklar vardır. Sizler Zirve Üniversitesi’nde aldığınız eğitimle, bu toplumun en donanımlı, yetkin, çalışkan, insana saygılı, onurlu bireyleri olma yolunda hızla ilerliyorsunuz.” şeklinde konuştu. BÜLTEN