Zirve Üniversitesi yaptığı ikili anlaşmalarla öğrencilerini yurt dışına göndermeye devam ediyor. Öğrencilerini Amerika'ya gönderen Zirve Üniversitesi, çift diplomayla mezun olma imkanı da veriyor.

Son olarak Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden Dihat Kaya, Zirve Üniversitesi İkitsadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Mehmet Turgut Yıldırım, Hüseyin Tıraş, Tahsin Öksüz California Üniversitesi’nde bir yıllık eğitim almak için gittiler.

ÇİFT DİPLOMAYLA MEZUN OLACAK

Teori derslerin yanında pratik ve uygulamalı derslere de ağırlık veren Zirve Üniversitesi öğrencilerine ulusal ve uluslararası alanlarda staj imkanlarıyla mezun olmadan önce rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor. Üç yıl boyunca Zirve Üniversitesi’nde eğitim alan öğrenciler okulun son yılında California Üniversitesi’nde tamamlayarak çift diplomayla mezun olacaklar.

TAM BURSLU KAZANDI

Amerika’nın kendisi için bir rüya olduğunu dile getiren Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencisi Dihat Kaya, “ Amerika benim için hayallerimi gerçekleştirebileceğim yer. Bir Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencisi olarak sektörümün merkezinde bir yıl eğitim alarak çift diplomayla mezun olacağım. 2010 yılında Diyarbakır’ın bir köyünden Zirve Üniversitesi’ni tam burslu olarak kazandım . Şimdi ise California’dayım. Desteklerini esirgemeyen Zirve Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu’na, bizlere yurt dışına çıkmaya teşvik eden Rektörümüz Adnan Kısa’ya ve bana destek olan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

KISA: ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Zirve Üniversitesi olarak öğrencilerimizi mezun etmeden önce profesyonelleştiriyoruz diyen Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Ulusal ve uluslararası ikili anlaşmalarımızla öğrencilerimizi her yıl farklı noktalara gönderiyoruz. Öğrencilerimiz mezun olmadan önce kendi çalışma sahalarında tecrübe kazanarak, İngilizcenin dışında ikinci bir yabancı dili de öğrenerek meslek hayatına atılıyorlar. Zirve Üniversitesi olarak öğrencilerimizi tam donanımlı olarak yetiştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT