Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Türkiye Basketbol Üçüncü Ligi (TB3L) 8. Haftasında deplasmanda Düzce Belediyespor’a konuk oldu.

Üst düzey bir mücadeleye sahne olan maçta gülen taraf deplasman ekibi Zirve Üniversitesi oldu. İlk periyot ev sahibi Düzce Belediyespor’un üstünlüğüyle 19-16 bitti. İkinci periyottan itibaren baskını arttıran Zirve Üniversitesi ilk yarıyı 33-39 önde kapattı. Üçüncü periyotta da etkili oyununa devam eden Yeşil Beyazlılar durumu 49-58 yaptı. Son periyotta rakibine şans tanımayan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı maçı 67-75 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Zirve Üniversitesi Basketbol takımını ve teknik ekibi aldığı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Güzel bir seri yakaladık. Oyuncularımızda bu seriyi devam ettiriyorlar. Umarım başarılarının devamı gelir ve sezon sonunda istediğimiz yerde oluruz.” şeklinde konuştu.

Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Timuçin Meriç,” Bizim için güzel bir başlangıç oldu. Eksiklerimizi en kısa zamanda halledip, daha iyi duruma geleceğiz.” dedi.