Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) finalinde Yaşar Üniversitesine mağlup olarak sezonu ikinci bitirdi. 50 takımın mücadele ettiği Ünilig’de daha önce şampiyonluk yaşayan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, bu sezon şampiyonluğunu son maçta kaçırarak ikinci oldu.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Zirve Üniversitesi Basketbol takımını ve teknik ekibini bu sezon boyunca göstermiş oldukları başarılı performanslarından ötürü tebrik ediyorum. Daha önce şampiyon olduğumuz bir ligde bu sezonda hedefimiz şampiyonluktu fakat kısmet olmadı. Zirve Üniversitesi olarak her sezon olduğu gibi gelecek sezonda zirvede olmak için çalışacağız. Bizlere güzel bir sezon geçiren tüm ekibi kutluyorum. Gaziantep’e böyle bir mutluluk yaşattığımız için mutluyuz.” dedi.

Şampiyon olmak için saha çıktıklarını belirten Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Osman Yağcı, “Ünilig’de iyi bir sezon geçerdik. Kuvvetli rakiplerin favori olduğu bir sezonda ismimize yakışır bir şekilde mücadele vererek final oynadık. Bu büyük başarı için sporcularımı ve ekibimi bir kere daha tebrik ederim. 10-17 Mayıs 2016 tarihlerinde Antalya iline yapılacak olan Koç Spor Fest Basketbol Süper Lig müsabakaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz Zirve Üniversitesi Ailesinin ismi yine zirvelerde temsil etmek olacaktır. “ diye belirtti.

SPOR SERVİSİ