İYİ HABER BEKLİYORUZ

KARABÜKSPOR – GAZİANTEP B.B

STAT: DR NECMETTİN ŞEYHOĞLU

TARİH: 21 KASIM 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 18.30

HAKEMLER: TOLGA ÖZKALFA – BAKİ TUNCAY AKKIN – İBRAHİM BOZBEY

YAYIN: TRT SPOR

PTT 1. Ligin 12. haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Karabükspor’a konuk olacak.

Ligde son oynanan Alanyaspor’a kendi evinde yenilerek manağlup unvanına son veren mavi – beyazlı futbolcular, zorlu maçta kayıplarını telafi etmek istiyor.

Karabük Doktor Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 18.30’da başlayacak. Mavi – Beyazlı takım adına puandan da önemli farklı anlamlar taşıyan kritik karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfan’ın yardımcılarını Baki Tuncay Akkın ve İbrahim Bozbey yapacak.

TELAFİ EDECEKLER

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular hedeften kopmamak ve rakiplerinin üzerine çıkmak adına bu akşamki mücadele de kesinlikle galibiyetle ayrılarak geçen hafta ki kayıplarını telafi etmek istiyor.

Oldukça zorlu bir maça çıkacaklarını belirten mavi – beyazlı kramponlar, “Karabükspor karşısında kolay bir maç oynamayacağız, bunun bilinciyle sahaya çıkacağız. Nasıl ki bu zamana kadar birçok deplasmandan galibiyetlerle ayrıldıysak bu akşam ki mücadeleden de aynı şekilde ayrılacağız. Biz kendimize güveniyoruz” şeklinde konuştular.

GÜVEN VERDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, Karabükspor maçı öncesi futbolcularına güven aşıladı.

Oyuncularının ne kadar kaliteli ve yetenekli olduğunu ifade eden Kutlu, “Her şeyden önce inanmış bir ekibe sahibim. Futbolcularım antrenmanlarda ve maçlarda her zaman iyi niyetle ve hırslarıyla mücadele ediyorlar. Bunun karşılığı da mutlaka başarı olarak geri dönecektir. Kimsenin endişesi olmasın Karabük gibi zorlu bir deplasmandan boş dönmeyeceğiz” dedi.

KARABÜK CEPHESİ:

Karadeniz temsilcisi bu akşam ki mücadele de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Elvir Balic, PTT 1. Lig'de bu akşam Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sahalarında yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Karşılaşmanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Balic, “İyi hazırlandık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılarak haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu hafta özellikle sahamızda oynamamız maçın önemini bir kat daha artırıyor. Taraftarlarımız tribünleri doldurarak yanımızda olsun. Buna ihtiyacımız olacak” diye konuştu.