Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallesi’nde yapımı devam eden 147 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli konutları inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “Zeytinli Konutlarımızı inşallah iki aya kadar hak sahiplerine teslim etmiş olacağız” dedi.

İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi’nde inşaat çalışması sona yaklaşan Zeytinli Konutlarını yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İLK ETAPTA SONA DOĞRU

Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediği Zeytinli Konutlarının en kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini belirten Başkan Fadıloğlu, “Zeytinli Konutlarının ilk etabında sona yaklaştık. Burada 3 blokta 2+1 olarak 147 dairemiz mevcut. Yine burada da kentsel dönüşümde kullanmak adına Belediye mülküne yapmış olduğumuz bu konutları inşallah iki aya kadar hak sahiplerine teslim etmiş olacağız. Çünkü kentsel dönüşümde insanların bir yandan kamulaştırmasını yapıp, diğer yandan konut ihtiyacını gideremediğiniz takdirde, gerçek manada kentsel dönüşümü oluşturamıyorsunuz. Bu yapılan Zeytinli Konutlarındaki projedeki temel amaçta, yine kentsel dönüşümde evi veya arsası kamulaştırmaya giden şahısların burada mülk sahibi olmalarını sağlamak” diye konuştu. HABER MERKEZİ