Gaziantep Zeugma Gençlik ve Spor Kulübü sezonun ilk maçında ilimizin aynı grupta yer alan takımı Merinos ile karşılaşacak.

Zeugma ekibi ilk galibiyetini elde ederek sezona iyi bir giriş yapmayı hedeflerken çalışmalarını ise bu yönde sürdürüyor. Kulübün antrenörlüğünü üstlenen Fırat Yiğit ve Suphi Şahin ise takımlarına güvendiklerini ifade etti.

ÖNCE BAŞARI SONRA DESTEK

Zorlu rakibi karşısında başarı sağlayarak lige hızlı bir giriş yapmayı hedeflediklerini söyleyen antrenörler Fırat Yiğit ve Suphi Şahin, “Henüz yeni kurulan bir takımız, Gaziantepli evlatlarımızın yer aldığı bir takım oluşturduk. Çalışkan ve dirençli bir takım haline geldik. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ettirdiği takdirde sezon sonunda hedeflediğimiz noktada olacağımıza inanıyoruz. Tabi ki, başarılar bir noktadan sonra desteksiz kalınca yok olabiliyor. Bu sebeple öncelikli hedefimiz başarılı bir takım olmak ardından ise daha başarılı olabilmek için destek arayışında olmamızdır. Özellikle şehrimizin ileri gelenlerinden bu işe gönül vermelerini ve desteklerini bizden esirgememelerini istiyoruz. Takımımız yeni kurulmasına rağmen başarıya aç bir takım. Bu sebeple sporcularımızla birlikte iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz. Ligin ilk maçında puan almak için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ