Gaziantep Medya Platformu Başkanı Nazmi Türkiye ve dünya gündemi ile son zamanlarda bazı kara propagandalar ile Gaziantep’in adını karalmaya yönelik çıkan haberler hakkında soruları ARD muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Gündemi değerlendiren sorulara cevap veren Özkoyuncu, Gaziantep’in adının DAEŞ ile anılmasından Gaziantep halkının olduğu kadar medyanında rahatsız olduğunu dile getirerek “Gaziantep’imiz hakında çıkan bu tür haberleri Türkiye’nin en güçlü Emniyet Müdürlüklerinden biri olan Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüz en ince ayrıntısına kadar araştırıyor” dedi.

“GAZİANTEP’İ LEKELEMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünün işlerini çok sıkı yaptıklarını da ifade eden Özkoyuncu, “ilimiz hakkında çıkan bu tür asparagas haberler bizleri çok üzüyor. İlimizin DAEŞ gibi bir terör örgütünü içinde barındıracağını düşünmüyorum. Gaziantep böyle bir şehir değildir. Bu haberlerin çıkmasındaki tek konu Gaziantep’in geçiş güzergahında olmasıdır. Şanlıurfa Suruç ilçesindeki ve Ankara’daki patlama ve yüzlerce canın katledilmesi olayı, Fransa’daki, Amerika’daki patlama olaylarının altından bir şekilde Gaziantep ilinin adının geçmesi, Gaziantep ilimizin DAEŞ terör örgütünü içinde barındırıyor anlamına hiçbir zaman gelmemelidir” dedi.

ZARAR VERMEYE ÇALIŞIYORLAR

“Gelişen ve büyüyen Türkiye’ye zarar vermek için bu tür asparagas haberler yapılıyor” diyerek ülkenin bölünmesi için mücade edenlerin amaçlarına ulaşamayacaklarının altını çizen Özkoyuncu, “Ne büyük Türkiye’yi ne de markalar şehri tarih başkenti Gaziantep’i bu tür haberlerle bölüp parçalayıp istediklerine kimse ulaşamayacak. Kimse şunu unutmasın ki Türkiye artık eski herkesin bildiği Türkiye değildir. Türkiye artık yeni, kendi ayakları üzerinde durabilen ve hiçbir kimseye eyvallah etmeyen bir Türkiye’dir. Kimse her konuda dünyanın en büyük ülkesi olan gelişen büyüyen Türkiye’yi bu tür olaylarla bölüp paçalayamayacak ve amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar” dedi. HABER MERKEZİ