Devlet eski Bakanlarından Mustafa Yılmaz, parti çalışmalarına Kurban Bayramı için geleceği Gaziantep'te ağırlık vereceğini söyledi. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Yılmaz, "CHP'nin ülke yönetiminde söz sahibi olma dönemi gelmiş, hatta geçmektedir" dedi.

HEDEF ARTIK, İKTİDAR

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiği şu günlerde, CHP olarak birlik ve beraberliğe, partililer arasındaki sevgi, saygı ve hoşgörüye daha çok ihtiyaç olduğunu belirten Yılmaz, "İç ve dış sorunlarımız giderek ağırlaştı. Ülkemizin CHP'nin iktidarına ihtiyacı var. Başarı ancak kendi içimizde birlik ve bütünlüğümüzü sağlayarak, halkla bütünleşerek, çok çalışarak sağlanır. 2015 seçimlerinde başarılı olmak için, CHP'yi iktidara taşımamız lazım. Kökü Kuvayı Milliye’de olan, Cumhuriyeti kuran, ülkemize demokrasiyi getiren partimizin önündeki hedef artık, iktidardır" dedi.

ORTADOĞU KAN GÖLÜ

'Geceli gündüzlü çalışarak, CHP'yi ülke yönetiminde söz sahibi yapmalıyız' diyen Yılmaz, "İçte ve dışta, ekonomide, hukukta yaşananları görüyoruz. Ortadoğu kan gölü. Savaş kapımıza dayandı. Ekonomimiz gösterildiğinin aksine iyiye gitmiyor. Zam olmadığı gün yok. CHP'nin ülke yönetiminde söz sahibi olma dönemi gelmiş hatta geçmektedir. Bunun için CHP'nin her ferdine önemli görevler düşmektedir. Ben Bayram itibariyle Gaziantep'e geleceğim ve parti çalışmalarına başlayacağım. Tek hedefim CHP'nin iktidara gelmesi." diye konuştu. Meral KINACILAR