VARTAŞ ELAZIĞSPOR – GAZİANTEP B. B

STAD: ATATÜRK

TARİH: 16 NİSAN CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 18.30

HAKEMLER: MEHMET EMRE ATASOY – ÖNDER YILMAZ – OSMAN KARAKUŞ

YAYIN: TRT AVAZ

PTT birinci liginde hedefini Play Off olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Elazğspor’un konuğu oluyor.

Mavi – beyazlılar, bugün bir final maçına daha çıkıyor. Temsilcimiz son haftalarda puan kayıpları yaşayan ve Play Off mücaderlesi içinde yer alan Elazığspor ile yapacağı maçtan puan veya puanlar alarak dönüp avantajını gelecek haftalara taşımayı planlıyor.

PTT 1. Lig’in 30’uncu haftasında üç puan parolasıyla Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak olan mücadele saat 18.30’da başlayacak. Hafta içinde kendi evinde güçlü rakibi Karabükspor karşısında berabere kalarak hanesine bir puan yazdıran Mavi – Beyazlı takım yarın ki mücadele ile hem taraftarının yüzünü güldürmek hem de umudunu arttırmak istiyor.

YİNE KAZANMAK İSTİYORLAR

İki takım için de büyük önem arz eden karşılaşmayı hakem Mehmet Emre Atasoy yönetecek. Atasoy’un yardımcılıklarını Önder Yılmaz ve Osman Karakuş yapacak. Ayrıca ligin ilkyarısında rakibi ile kendi evinde oynadığı mücadeleden 2 – 0 galibiyetle ayrılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, bugün ki maçta Elazığspor’u bir kez daha mağlup etmek istiyor. Üç haftalık galip gelememe özlemine bu maçta son vermek isteyen mavi – beyazlı temsilcimizde parola; üç puan.

KOPMAYACAKLAR

Hedefini sezon sonunda mutlaka Play Off finalleri olarak belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bugün deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçını kazanmak zorunda. Ligde son 5 haftada 15 puanın tamamına talip olan mavi – beyazlı ekip, yarıştan kopmamak istiyorsa sahadan zaferle ayrılmak zorunda.

BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a bugün oynanacak olan zorlu mücadelede 1 puan dahi yeterli olmayabilir. Ligde son 5 haftaya girilirken elde edilecek her puanın değeri oldukça yüksek. Bu nedenle Elazığspor deplasmanından 3 puanla dönerek Play Off umutlarını arttırmamız gerekiyor.

ELAZIĞ CEPHESİ

Ligde oynadığı son dört haftada sadece bir puan alabilen Elazığspor, oldukça sıkıntılı günler yaşıyor.

Özellikle yönetim konusunda büyük bir boşluk yaşayan bordo – beyazlı ekip, Play Off mücadelesinde her geçen gün yara almaya devam ediyor.

Ogün Temizkanoğlu’nun teknik direktörlüğünü yaptığı Elazığspor’da futbolcuların da huzurunun olmadığı dikkat çekiyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU