Yeni sezon hazırlıklarına Topuk Yaylasında sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonunda kamp çalışmalarını bitirerek kendi tesislerine dönüyor.

Afyon ve Düzce kamplarının çok iyi geçtiğini ve yeni sezonda çok iyi hazırlandıklarını belirten mavi – beyaqzlıların ele avuca sığmayan yıldızı Alanzinho, taraftarlarla birlikte birçok başarılara imza atacaklarını ve zafer’e koşacaklarını belirtti.

BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Takıma yeni katılan arkadaşlarının hemen uyum sağlaması takım açısından son derece önemli olduğunu vurgulayan Brezilyalı yıldız, “Afyon ve Düzce Topuk Yaylası kamplarımız çok iyi geçti. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız gücümüze güç kattı. Yeni sezonda takım olarak çok güçlendik. İnanıyorum ki zaferden zafere koşacağı ve taraftarlarımızla birlikte büyük coşkuyu yaşayacağız. Taraftarlarımız da yeni sezona büyük bir merakla bekliyorlar. Birlikte olup birçok başarılara imza atacağız” dedi.

İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Geçen sezona göre bu sene daha iyi bir kadro oluştuğunu kaydeden Alanzinho, “Bu yıl lig çok daha zor geçecek. Her takım önemli takviyeler yaptı. Biz de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezona galibiyetle ve moralli başlamak istiyoruz. Takımın daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum. Yeni sezonda taraftarlarımıza güzel maçlar seyrettireceğiz. Bu sene her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Balıkesirspor maçıyla lige iyi başlamak istiyoruz. Sonrasında sahamızda ikinci maçımızı kazanarak yolumuza devam etmeyi arzuluyoruz” ifadelerini kullandı

MUHARREM TÜRKOĞLU