PTT birinci liginde oynadığı son 3 maçında galibiyete hasret kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Boluspor karşısında üç puan peşinde olacak.

Yaptığı nokta transferlerle kadrosunu güçlendiren mavi – beyazlı ekip, ligde yoluna emin adımlarla ilerlemek için sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak.

Yarın Bolu Atatürk stadyumunda saat 13.30’da başlayacak zorlu karşılaşmada İstanbul üst klasman hakemlerinden Serkan Çınar düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Erkan Akbulut ve Mehmet Kapluhan yapacaklar.

ARTIK GALİBİYET ZAMANI

PTT birinci liginde en son 18’inci haftada kendi evinde TKİ Tavşanlı karşısında galip gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, üç haftalık aranın ardından yeniden sevinç yaşamak istiyor.

Küme düşme potasında ki takım ile arasında sadece 6 puan farkı bulunan mavi – beyazlılar, 24 puanla ligin 13’üncü sırasında yer alıyor. Yarın karşılaşacağı Boluspor ise 19 puanla temsilcimizin bir alt basamağında bulunuyor. Her iki takım açısından da şiddetle galibiyetlere ihtiyaç duyulması bu mücadelenin oldukça zorlu geçeceğini gösteriyor. Her şeye rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bu maçtan galip gelerek haftayı zaferle kapatmak istiyor.

HASAN ÖZER UMUTLU

Geçen hafta kendi evinde uzatma dakikalarının son saniyelerinde kalesinde gördüğü şanssız golle sahadan mağlubiyetle ayrılan mavi – beyazlı ekibin teknik patronu Hasan Özer, Boluspor maçından oldukça umutlu.

Yeni transferlerin takıma direk katkı sunabilecek nitelikte olduklarını ifade eden Özer, “Bu arkadaşlarımız oyun sistemimize ve takım arkadaşlarına tamamen alıştıklarında ligde çok takımların canlarını yakarız. Yarın deplasmanda oynamamıza rağmen sahaya galibiyet hesaplarıyla çıkacağız. Boluspor’da kritik noktadan uzaklaşma mücadelesi veriyor onlarında şiddetle puanlara ihtiyaçları var ama biz arada ki 5 puanlık farkı arttırmak veya en kötü ihtimalle korumak istiyoruz. Futbolcularımın hafta içinde ki performansları bizleri umutlandırdı. Umarım haftayı üç puanla kapatan ekip biz oluruz” şeklinde konuştu.

SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik ekibin en büyük sorunlarının başında futbolcuların sakatlıkları geliyor.

Sol kanadın deneyimli oyuncusu Ahmet Devret’in yanını sıra defansta sigorta görevi gören Armand Deumi’nin de uzun süre takımdan ayrı kalacak olması önemli eksiklik olarak nitelendiriliyor. Ayrıca Tekden Denizlispor maçında sakatlanan Serdar Deliktaş ve Ferdi Coşkun, hafta içinde yapılan çalışmalarda takımdan ayrı çalışırlarken bu iki futbolcu yarın ki karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışılıyor.

TRT WEB TV YAYIN YAPACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor TRT WEB TV yayınına abandone oldu. Mavi – beyazlı takımın neredeyse her hafta maçının yayınlandığı TRT WEB TV yarın saat 13.30’da oynanacak Boluspor maçını da internet üzerinden yayınlayacak. Bu karşılaşmayı izlemek isteyen mavi – beyazlı taraftarlar saat 13.25’den itibaren canlı olarak izleyebilecekler.

MUHARREM TÜRKOĞLU