Pazarcıklılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, 400 kadar öğrenciye kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulundu.

Pazarcık kökenli vatandaşlar arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmek amacıyla kurulan Pazarcıklılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, meslek gruplarına yönelik düzenlediği toplantıların ardından, ilköğretim öğrencilerine yönelik kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye yardımıyla faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.Dernek merkezinde ve mahallelerde gerçekleştirilen yardım dağıtımları büyük ilgi gördü.

BURS VERMEK İSTİYORLAR

Pazarcıklılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Rıza Kasakolu, yaptığı açıklamada, ?Eğitim, derneğimizin en önemli faaliyet alanları arasında yer alıyor. Bu yıl Gaziantep'te yaşayan Pazarcıklı ailelerin çocuklarına kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunduk. Tabi bütün yoksul ailelere ulaşmamız mümkün değil. Derneğin imkanları ölçüsünde bu yardımlarımızı artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki yıllarda da özellikle üniversite öğrencilerine yönelik burs vermek istiyoruz.''