Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, hedefleri doğrultusunda takımda yüreğiyle mücadele edecek futbolcularla yola çıkacaklarını ifade etti. Yeni teknik ekiple birlikte kendilerinden beklentilerin büyük olduğunu açıklayan Gözegir, sözleşmesi sona eren ve devam eden bütün futbolcularla da görüşmelere devam edeceklerini kaydetti.

VERİMLİLİK ARTAR

Sayrentepe’de yapımı devam eden olimpik tesislerinin olduğunu söyleyen Gözegir, “Tesisleri etüt ettiğimizde Futbol Federasyonundan görevli istedik. Tesis tam olarak bitmeden eksikliklerimiz nelerdir, orada neler yapabiliriz bunu değerlendirelim istedik. Bu hafta içerisinde davet ettiğimiz ekip gelecek ve eksikliklerimizi tespit edecek. Tesisler teslim edilmeden önce eksiklikler giderilecek, büyük bir ihtimalle seyircimizi oraya çekme açısından, güvenlik sağlanması ve tribün kapasitesini fazlalaştırırsak bu sezon bazı maçlarımızı orada oynama ihtimalimiz olabilir. 2015 yılında yeni arena stadyumumuz bitebilir. Tesislerimiz ne kadar çoğalırsa verimlilik de o kadar artar diye düşünüyorum. Tesis sayıları çoğalması gerekiyor ama çoğaltırken bunları da verimli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Biz yine bu çerçevede yolumuza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

SAHADA İSİMLER OYNAMIYOR

İsim yapmış futbolcuları transfer etmenin bir anlamı olmadığını aktaran Gözegir, “Sahada isimler oynamıyor. Orada futbolcuların ayakları, kafaları ve yürekleri oynuyor. Transfer yapmak istediğimiz futbolcularda önceliklerimiz arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘u adamlığıyla temsil edeceğini bilmiş olması gerekiyor. Formayı sırtına geçirdiği zaman Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasının ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunu bilecek eve bir diğer konu da çalışkan ve verimli olacak. Takıma katacağımız isimler önemli değil tabi ki de kendini kanıtlamış oyuncular alacağız ama bunun yanı sıra genç, gelecek vaat eden ve başarıya aç futbolculardan takviyeler yapacağız. Umut ediyorum bu seviyede de devam ederiz” şeklinde konuştu.