PTT 1. Liginde bu sezon oldukça kötü günler geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya geliyor.

Özellikle ligin ikinci yarısında bir türlü istikrarlı sonuçlar alamayan mavi – beyazlı ekip, kümeye düşmesi kesinleşen Kahramanmaraşspor deplasmanından 3 puanla ayrılıp rahat bir nefes almak istiyor.

Yarın Kahramanmaraş 12 Şubat stadyumunda saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Murat Özcan, Seçim Demirel ve Esat Sancaktar hakem triosu yönetecek.

Yarın deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçına kilitlenen mavi – beyazlı futbolcuların galibiyetten başka düşünceleri bulunmuyor.

Geçen hafta Manisaspor karşısında oynadıkları futbolu kendilerine yakıştırmayan oyuncular, yarın galibiyetle sahadan ayrılıp korku tünelinden biran önce uzaklaşmak istediklerini söylediler. Şanssız bir sezon yaşadıklarını belirten mavi – beyazlılar, bu kötü gidişatın altından kalkabilecek kapasiteye sahibiz. Kalan son 4 maçımızdan maksimumu puanlarla ayrılıp sezonu ligde kalarak kapatmak istiyoruz. 2 maçımızı kazandığımız zaman korkuları tamamen yok edeceğiz, şeklinde konuştular.

UMUTLAR ARTTI

Son maçında ekendi evinde mağlubiyetle ayrılan mavi - beyazlı ekip, lige tutunma adına umudunu yitirmedi. Mehmet Polat yönetiminde toparlanan temsilcimiz galibiyet serisi yakalayarak tehlikeli bölgenin dışına çıkmak istiyor.

SONUNA KADAR DEVAM

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un genç teknik sorumlusu Mehmet Polat, “her maçın farklı olduğunu belirterek, “Kadromuzdaki eksiklerimiz belimizi büküyor, fakat eksik oyuncularımızın yerlerinde oynayan oyuncularımın da performanslarından memnunum. Kendilerine verdiğim görevleri yerine getirmeye çalışıyorlar. Her maça farklı kadrolarla çıktığımız için ideal 11’imizi kuramıyoruz. Bu durum bizi biraz zorluyor. Pes etmeye niyetimiz yok” ifadelerini kullandı.

MUHARREM TÜRKOĞLU