Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da bugün nefesler tutulacak, tüm gözler Kamil Ocak Stadı’nda olacak. Teknik ekip değişiminin ardından mağlubiyet yüzü görmeyen mavi - beyazlılar, tehlike çemberinden uzaklaşma adına mutlak galibiyete ihtiyacı var.

Alt sıralardan bir an önce uzaklaşma mücadelesi veren PTT 1. lig temsilcimizin rakibi Orduspor, hedefi zafer! Konya üst klasman hakemlerinden Deniz Çoban’ın yöneteceği karşılaşma bugün saat 16.00’da Kamil Ocak stadyumunda oynanacak.

Göreve gelmesinin ardından 3 beraberlik ve bir galibiyet elde eden teknik sorumlu Mehmet Polat ve öğrencileri, artık ligde rahat bir nefes almak ve düşme potasından bir an önce uzaklaşmak için savaşacak.

HEDEF 40 PUAN BARAJI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Nurettin Özkaya, Orduspor karşılaşmasında alacakları üç puanın takımı farklı noktalara taşıyacağını ifade ederek “Hedefimiz bir an önce 40 puan barajına ulaşmak” diye konuştu.

PTT 1. ligde artık kolay maç olmadığını söyleyen Özkaya, kurtuluş yolunu gösterdi. Bundan böyle her maçın zor geçeceğini ifade eden Özkaya, “Son 7 maçta en az 3 maçı kazanmalıyız. Lig artık daha zorlaştı. Bu ligde 2 maç üst üste kazanan veya kaybeden bir anda farklı hedeflere ulaşabiliyor. Zorlu maçlardan iyi puanlar çıkardık. Orduspor maçı sonrası kendi rakiplerimizle oynayacağız. Rakip kim olursa olsun sahaya üç puan için çıkıp bunun mücadelesini yapacağız” dedi.

KAYBA TAHAMMÜL YOK

Kalan maçlar öncesi puan kaybına tahammülü kalmayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik adam Mehmet Polat tüm oyuncularını uyardı. Hafta boyunca oyuncuları ile sürekli bire bir görüşmeler gerçekleştiren Polat, her maçın final niteliği taşıdığını oyuncularına yineledi. Yönetim de hafta boyunca adeta tesislerde kamp kurdu. Zorlu Orduspor maçı öncesi oyuncuları hiç yalnız bırakmadılar.

MUHARREM TÜRKOĞLU