Survivor isimli yarışma programıyla dikkatleri üzerine çeken Hasan Yalnızoğlu 4. Geleneksel Kültür, Sanat ve Spor Şenliği kapsamında Zirve Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Survivor yarışmasının gelmiş geçmiş en güçlü ismi olduğu düşünülen Hasan Yalnızoğlu bu güce nasıl ulaştığı sorulunca, “En önemli doğal protein kaynağı yumurta akı. Günde otuz yumurta akı yiyorum ve düzenli olarak spor yapıyorum” cevabını verdi.

İKİNCİ OLMUŞTU

“Sporcu kişiliğimden dolayı bir yarışı yarım bırakamam" diyen Yalnızoğlu, "Kaybetmeyi sevmiyorum. Çok zorlandığım oyunlarda bile gözyaşlarımı içime akıttım ama yarışı yarıda bırakmadım. Aile özlemi, yarışma stresi insanı yıpratıyor. İkinci olduğuna sevinmek birinci olamadığına üzülmekten iyidir deyip ikinciliğime seviniyorum” diye konuştu.

KİTAP ÇIKARACAK

Yakın zamanda bir kitap çıkaracağının müjdesini öğrencilerle paylaşan Yalnızoğlu, kitabın isminin ‘Öğrenilmiş Duygular’ olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ben Rize’de zaten bir Survivor’ın içine doğdum. Yağmur yağarken çay topladım. Elde edemediğinden fazlasını istememeyi öğrendim çocukluğumda ve hayatım boyunca da çocukluğumda edindiğim bu duygularla yaşadım. Kitabım da bu konuları içeriyor.” LEYLA ÖZEKŞİ POLAT