ADANA DEMİRSPOR – GAZİŞEHİR GAZİANTEP

STAT: ADANA 5 OCAK FATİH TERİM

TARİH: 18 KASIM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 15.30

HAKEM: ERKAN ÖZDAMAR – ÖNDER YILMAZ – UTKU TUNAVELİOĞLU

YAYIN: BEIN MAX 1

Teknik direktör Erkan Sözeri’nin göreve gelmesinin ardından ligde çıkış yakalayan ve maç kaybetmeyen kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, deplasmandan üç puanla dönmeyi hedefliyor.

Ankara A klasman hakemlerinden Erkan Özdamar’ın bugün Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda saat 15.30’da çalacağı düdükle başlayacak mücadeleyi Beın Max 1 naklen yayınlayacak. Play Off potasında kendine yer edinmek isteyen Gazişehir Gaziantep’te bugün ki hedef ise üç puan.

HEDEFE İLERLEYECEKLER

Sezona iyi başlayamamasına rağmen son haftalarda ligde çıkış serisi yakalayan Gazişehir Gaziantepli futbolcular, bu hafta da yükselişini devam ettirmek istiyor.

Adana Demirspor’un güçlü bir kadrosunun yanı sıra örnek gösterilecek bir taraftar kitlesine sahip olduğunu ifade eden Gazişehirli futbolcular, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini ve bu güm oynayacakları Adana Demirspor maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirttiler. Hedeflerinden kopmamak adına her maçlarının final olduğunu da açıklayan oyuncular, üç puanı alarak Adana’dan dönüş yapacaklarını kaydettiler.

MORALLER YERİNDE

Bu hafta Adana Demirspor maçına oldukça moralli bir şekilde hazırlanan Gazişehirli futbolcuların hemen hemen bütün antrenmanları neşeli bir ortamda gerçekleştirdi.

Mental yorgunluğu tamamen futbolcuların üzerinden atan teknik direktör Erkan Sözeri, artık antrenmanları neşe içinde geçmesi için farklı metotlar denemeye başladı. Takımda ki arkadaşlık ortamı da üst seviyeye çekilirken, kafalarda ki tek düşünce ise bugün oynayacakları Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılmak.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor bu hafta sonu oynayacağı Gazişehir karşılaşması ile birlikte bir çıkışa geçmek istiyor.

Ligde oynadığı son üç maçını kaybeden ve bu süre içinde teknik direktörümüz Giray Bulak’ın istifası ile sonuçlanan süreçte, Gürcan Hoca yönetiminde hazırlanan Mavi Şimşekler, Gazişehir maçına galibiyet parolası ile çıkacak.

Cumartesi günü saat 15.30’da 5 Ocak Stadı’nda rakibini ağırlayacak olan Adana Demirspor, bu karşılaşmada yoğun bir taraftar desteği bekliyor. Taraftarlarının da katkısı ile 3 puan parolası ile maça çıkacak olan Demirspor, deplasmanda oynayacağı Manisa ve evindeki Elazığ maçında da çıkış yapabilmeyi planlıyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU