AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel, yaşanan terör olaylarıyla ilgili algı uyarısında bulunarak, "Terörün iyisi, kötüsü, terörün dini imanı, milleti olmaz" dedi. Milletvekilleri hakkında hazırlanan fezlekeler ile ilgili de konuşan Yüksel, “Bizim duruşumuz belli. Muhalefetin samimiyetini test ediyoruz" dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel, son zamanlarda yaşanan terör olayları ve Gaziantep bağlantısı ile ilgili sorulan soruları yanıtladı. Dünya genelinde terörün büyük bir tehdit olduğunu vurgulayan Milletvekili Abdulkadir Yüksel, Güneydoğu'daki terör operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti. Milletvekili Yüksel, “Zor günlerden geçiyoruz. Ülkenin güneydoğusunda ciddi terör hadiseleri oluyor. Ama devletimiz de kararlılıkla, kamu düzenini sağlama konusunda gerekeni yapıyor, yapmaya da devam edecek. Bizim millet olarak üzerimize düşen, bu zor günler bizim kenetlenme günlerimiz, birlik olma zamanlarımız, birlik içresinde olacağız ve kardeşliğimizi muhafaza edeceğiz. Biz de milletvekilleri olarak parlamentoda bunun etkin mücadelesini veriyoruz. Yürütme organımız, hükumetimiz güçlü bir şekilde irade ortaya koyuyor. Güvenlik anlamında da gereken yapılıyor, kalkınma ve hizmet anlamında da yapılması gerekenler yapılıyor’’ ifadelerini kullandı.

“AÇ KALIRIZ, AÇIKTA KALIRIZ, AMA VATANSIZ KALMAYIZ’’

Türkiye'nin Suriye’ye benzetilmeye çalışıldığını söyleyen Yüksel, “Son zamanlarda yaşanan hadiseler ve yapılan yorumlar, Türkiye’yi Suriyelileştirme senaryosudur bu. Biz aç kalırız, açıkta kalırız ama vatansız kalmayız. Bir algı operasyonudur, sürüp gidiyor. Gaziantep bugün Türkiye’de birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin başkentidir. Bu model şehri, kalkıp bir terör üssü gibi lanse etmek kimsenin haddi değildir. Gaziantep'e zarar veren bu kötü imajı şiddetle de reddediyoruz’’ diye konuştu.