Gaziantepspor ile yollarını ayıran Nijeryalı orta saha oyuncusu yeni sezonda yeniden Türkiye’de kalmak istediği öğrenilirken, yönetimin bu oyuncunun kulübü federasyona şikayet etmesi üzerine harekete geçtiği ve gerekli çalışmaları başlattığı bildirildi.

SÖZLEŞMESİ BOŞA DÜŞÜRÜLMÜŞTÜ AMA

John Chbuıke’nin Gaziantepspor’u federasyona şikayet etmesinin ardından sözleşmesini boşa düşürmesine rağmen kırmızı – siyahlı ekipten alacağının olmadığı ve bu doğrultuda yönetimin gerekli girişimleri yaptığı Nijeryalı oyuncunun transfer olacağı takımdan bonservisi bedelinin alınacağı öğrenildi.

TÜRKİYE DE KALMAYA NİYETLİ

Geçen sezon kırmızı – siyahlı ekibin en başarılı isimleri arasında yer alan tecrübeli futbolcu özellikle Çin’in bazı takımlarından teklif almasına rağmen tercihini Türkiye’den yana kullanmak istiyor. Türk futboluna tamamen alıştığını ve kariyerine süper ligde devam etmek istediğini kaydeden John Chbuıke, kendisini bazı takımların istediğin ve bu konuda menajerinin öncelikli olarak devrede olduğu daha sonra ise kararı birlikte vereceklerini ifade etti. Bu arada John Chbuıke’nin Gaziantepspor’u federasyona şikayet etmesinin ardından sözleşmesini boşa düşürmesine rağmen kırmızı – siyahlı ekipten alacağının olmadığı ve bu doğrultuda yönetimin gerekli girişimleri yaptığı Nijeryalı oyuncunun transfer olacağı takımdan bonservisi bedelinin alınacağı öğrenildi. A.SERDAR ÖZEKŞİ