Spor Toto Süper ligin 12’inci haftasının kapanış maçında kendi evinde Başakşehir’e mağlup olan Gaziantepspor’da taraftarlar tepkili.

Kamil Ocak Stadyumunda Pazartesi gecesi oynana maçta futbolcuların sahada varlık gösterememesine kızan kırmızı – siyahlı taraftarlar, yönetimden futbolculara kadar aleyhte tezahürat yaptı.

Özellikle maliye tarafı kale arkasında bulunan taraftarlar kulüp başkanı İbrahim Kızıl’ın istifasını isterken, maraton da maçı izleyen taraftarlar ise yönetim ve teknik direktör Mutlu Topçu’nun istifasının yanı sıra futbolculara da yaptıkları tezahüratlarla kızgınlıklarını dile getirdiler.

Başakşehir maçında geriye düşen Gaziantepspor’da maçın son 10 dakikasına girildikten sonra kırmızı – siyahlı taraftarlar futbolculara yönelik ‘Bu takımı mahvettiniz, Allah belanızı versin’ diye tepki verirken, Teknik direktör Mutlu Topçu’ya istifa isteklerinin yanı sıra ‘Söylesene Mutlu hoca takım neden oynamıyor’ dediler. Ayrıca kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve yönetimden istifa etmeleri yönünde tezahüratlar yaptılar.