Ligde kötü bir sezon geçiren ve son haftada kümeye düşmekten kurtulan Gaziantepspor’da yönetim sabır bekliyor.

Yeni sezon da güçlü bir kadro oluşturan ve çalışmaları gizlilik içinde yürüten transfer komitesi, önümüzde ki hafta imzaları attırmayı planlıyor.

Güçlü bir kadroyla yola çıkmanın hesaplarını yapan kırmızı – siyahlı yönetim teknik direktör adaylarının yanı sıra nerdeyse bütün mevkilere transfer yaparak ligde bir daha korkulu rüya görmek istemiyor.

SÖZLEŞMELER FESHEDİLECEK

Kadroda düşünülmeyen oyuncuların yanı sıra yeni transfer edilecek futbolcular konusunda titiz bir çalışma içinde olan kırmızı – siyahlı yönetim, gönderilecek oyuncuların gideceğini varsayarak transfer çalışmalarımızı sürdürüyor. Sözleşmesi devam eden birçok oyuncuyla da görüşmeye devam eden yönetim, bazılarının sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmeyi planlıyor. Gönderilecek oyuncular konusunda da titiz bir çalışma yapılıyor.

ŞAMPİYONALAR SIKINTI YARATIYOR

Bu sene hem Copa Amerika hem de Euro 2016 şampiyonasının aynı döneme denk gelmesi transfer görüşmelerini yavaşlatıyor. Gaziantepspor’un transfer etmek istediği oyuncuların bir kısmının milli takımlarda, bir kısmının ise tatilde olması görüşmelerin uzamasına neden oluyor. Yönetime yakın çevrelerden alınan bilgilere göre kadrolarına dahil etmek istedikleri oyuncuların menajerlerinin de piyasayı yükseltmek adına problemler yaşattıkları belirtildi. Her şeye rağmen hummalı bir çalışma yapan yönetim özellikle görüştükleri oyuncuların basına yansımaması konusunda da titiz davranıyor. Kırmızı – siyahlı yönetime yakın isimlerden elde edilen bilgiler doğrultusundabBir isim ortaya çıktığında fiyatı değerinin iki katına çıktığını, şu ana kadar netleşen bir ismin olmadığını, olduğu zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti.

A.SERDAR ÖZEKŞİ