Gaziantepspor yönetim kurulu, tedavi amaçlı olarak şehrimize gelen ve tesislerde takımla antrenmana çıkan İvan De Souza için bazı gazetelerde transfer edildiği şeklindeki yalan haber üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı. Böyle birşeyin söz konusu olmadığını söyleyen yönetim, " Oyuncunun Kulübümüze transferi söz konusu değildir"dedi. Böylece her zaman olduğu gibi, dünkü gazetemizde doğru haberi veren gazetemiz İvan De Souza ile ilgili yaptığı haberle okurlarını yanıltmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

Gaziantepspor’un eski futbolcusu İvan De Souza’nın iki günden bu yana antrenmanlara çıkması bazı yerel gazetelerde transfer yapıldı haberiyle duyurulmasının ardından kulüpten açıklama yapılarak resmi dille yalanlandı. Kırmızı – siyahlı formayı 2008 – 2012 yılları arasında terleten ve oynadığı futbolla tribünlerin sevgisini kazanan Brezilyalı futbolcunun transfer edilmediği açıklaması yapıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Gaziantepspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu açıklama yapıldı:

Kırmızı-Siyahlı takımımıza 2008-2012 sezonu tarihleri arasında hizmet etmiş olan eski oyuncumuz Ivan De Souza, geçirdiği sakatlık sonrası tedavi ve rehabilitasyon süreci için, Yönetim Kurulumuz ve Teknik Ekibimizin izni ile devre arasına kadar takımımızla birlikte antrenmanlara çıkarak, performans antrenörümüz eşliğinde saha ve kondisyon çalışmaları yapacaktır. Oyuncunun Kulübümüze transferi söz konusu değildir.

Kamuoyuna Saygılarımızla Duyurulur.