Ak Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Vali Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ederek, seçim güvenliğinin sorunsuz sağlanması nedeniyle teşekkür etti. Uzer, periyodik olarak vali ve kamu yöneticileri ile bir araya geleceklerini, kentin sorunlarını tespit ederek, çözüm noktasında birlikte hareket edileceğini ifade etti.

Gaziantep için bundan böyle el birliğiyle çalışacaklarını belirten Uzer, “Gaziantep’in sanayisinden eğitime, kültür yapısından, turizme, asayişinden huzur ve güven ortamına kadar oluşan tüm yelpazedeki hizmetlerde kamu kurumlarının yanında olacağız. Vali Yerlikaya Gaziantep’e geldiği günden bu yanan gayreti ve çabası ile sadece bizlerin değil, Türkiye’de bir çok kişinin dikkatini çekmiş kişidir" dedi.

YÖNETİCİLERLE BİRARAYA GELECEKLER

Uzer, periyodik olarak vali ve kamu yöneticileri ile bir araya geleceklerini, kentin sorunlarını tespit ederek, çözüm noktasında birlikte hareket edileceğini ifade etti. Ankara’da Gaziantep projeleri için daha koordineli bir şekilde hareket edeceklerini de vurgulayan Uzer, “Önümüzdeki günlerde, periyodik olarak, Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek’in başkanlığında gerek burada gerek Ankara’da düzenli olarak bir araya geleceğiz. Kentin yapılması gereken projelerin takibi, öncelikli sorunların sağlıklı bir şekilde tartışılarak çözülmesi, kentin yönetenlerin ortak bir dil kullanabilmesi için beraber hareket edeceğiz. Bu anlamda, Valimiz Ali Yerlikaya ile ortak, senkronize bir şekilde daha güçlü ve düzenli bir Gaziantep için gayret göstereceğiz” diye konuştu.

EL BİRLİĞİYLE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ise Milletvekili Uzer’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Gaziantep için el birliği güzel hizmetlere imza atılacağına inandığı ifade etti. İHA