Gaziantepspor yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kulübü ziyaretinden dolayı oldukça memnunlar.

Fatma Şahin’in kendilerine uzattığı barış çubuğundan dolayı memnuniyetlerini dile getiren yönetim kurulu üyeleri bu yaklaşımın samimiyetini ilerleyen dönemlerde netlik kazanacağını belirttiler.

Bu tür yaklaşımın seçim malzemesi yapılmaması gerektiğini savunan yönetim kurulu üyeleri, aslında kardeş kulüp olduklarını ve arada ki kırgınlıkların sona ermesinden dolayı daha da iyi bir duruma geleceklerini ifade ettiler.

İhsan Güney

GEÇ KALINMIŞ ZİYARET

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ziyaretini gecikmiş bir buluşma olarak belirten Gaziantepspor’un transfer komitesi üyesi İhsan Güney, “Hatta biz takımın isminden daha ziyade şehir için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Mesela Türkiye’de bir Trabzon örneği var orası bu şehirden daha mı büyük? Daha mı gelişmiş? sanayisi bizden daha mı iyi? İhracatı bizden daha mı iyi? Hiç biri değil ama baktığınız zaman Türkiye’de ki dört büyüklerden biri olarak konuşuluyor. Sokakta ki vatandaşa Türkiye’de 10 tane il sayın deseniz bir tanesi Trabzon olacaktır. Çünkü futbolda başarısı olduğu için ve o şehrin takımını sahiplendiği için adından bahsettiriyor. Belediye başkanımızın geç kaldığı bir ziyaret oldu, bizim de kendilerine gitmemiz gerekiyordu. Artık bundan sonra bir birlerimizle görüş alışverişinde bulunmamız gerekiyor. Bu şehrin iki ayrı ligde oynayan tek takımı olmalıyız. Yani Gaziantepspor ile Büyükşehir Belediyespor bir birine destek olmalıdır.

Necmettin Polat

Seçim malzemesi olmasın

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in tesisleri ziyaretini çok olumlu karşıladığını kaydeden Gaziantepspor’un alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Necmettin Polat, “Temennimiz kendilerinin verdiği taahhütleri yerine getirip birbirimize yardımcı olmalıyız. İnşallah iyi olur diye düşünüyorum, bunu seçim malzemesi değil de gerçek ve samimi bir ziyaret olur diye düşünüyorum. Umut ediyorum ki bu samimiyet geçici değil kalıcı olur” dedi.

Mustafa Tutar

Barış çubuğu uzatıldı

Gaziantepspor Celal Doğan tesislerine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ziyaretinin kendilerini heyecanlandırdığını aktaran Gaziantepspor kulüp idari amiri ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Tutar, “Barışı her kes sever bizde böyle anlamlı ziyaretten dolayı çok sevindik. Huzurlu bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Bize barış çubuğu uzatıldı bizde seve seve kabul ettik. Bunun böyle geliş gidişlerle kalmayacağına inanıyoruz, her türlü destek vereceklerine ve bizim de kendilerine destek olacağımıza karşılıklı diyaloglarla sözler verildi. Bunun zaman içerisinde göreceğiz, sadece ziyaretle mi kaldı yoksa gerçekten iyi niyetle mi gelindi zaman içerisinde görecek. Bunu daha da ilerletmek ve pekiştirmek istiyoruz, bizlerde ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Daha farklı projelerde yer almayı düşünüyoruz. Futbolcu takasları olabilir, alt yapılarda ve tesislerde revize edilecek konusunda bize yardımcı olacaklarını belirtmişlerdi. Bizde yeni projelerimizi sunacağız, yeni stadyumumuzda iş adamlarına localar vereceğimizi düşünüyoruz. Bunun Fatma hanımın desteğiyle daha kolay ve daha rahat olacağına inanıyoruz. İleriye dönük projelerimizde bu ziyaret bizi çok rahatlattı, yapacağımız projelerde eski dargınlıklardan dolayı tepki toplarmıyız diye düşünüyorduk ama ileriye dönük yapacağımız projelerde önümüzü açtı çok rahatladık kendisine teşekkür ederiz. Oldukça sıcak bir buluşma oldu inşallah Gaziantep’e Gaziantepspor’a ve Büyükşehir Belediyespor’a bu birleşim hayırlı olur. Biz çok sevinçliyiz” dedi.

Hikmet Akay

Kardeş kulübüz

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ziyaretinden oldukça memnun kaldığını ifade eden Gaziantepspor’un Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu yönetim kurlu üyesi Hikmet Akay, “Güzel ve anlamlı bir ziyaret oldu sevindik, biz kardeş kulüpleriz geçmişte yayılan dedikodular nedeniyle biraz sular bulanıktı. Tabi bunları kimin yaptığını bilmiyorum ama gelmesi iyi oldu, hoşumuza gitti, memnun kaldık. Yeni bir tesisin yapılması zor gibi ama tadilatlarla iyileştirmeler yapıla bilinir. İnşallah bundan sonra ki süreçte birbirimize destek olmamız gerekiyor, Büyükşehir Belediyespor yetiştirecek Gaziantepspor’a verecek onları değerlendirecek. Yine Gaziantepspor’un alt yapısından yetişen genç yetenekler orada daha da olgunlaştırılacak, olması gereken budur. Bu sistem olursa iyi olur ama artık zaman neyi gösterecek buna bakacağız” dedi.