Kadooğlu Holding bünyesindeki Kadoil Petrol, bayileriyle olan toplantılarını sürdürüyor. Kadoil’in bölge bayileri, Gaziantep’teki toplantıda bir araya geldi. Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Demirağ, bölgede iyi bir noktada olduklarını söyledi.

Gaziantep’te bir araya gelen Kadoil Petrol bölge bayileri, sektördeki yeni gelişmeleri değerlendirdi. Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kadooğlu ve Kadoil Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Demirağ’ın da katıldığı toplantıya,bölge bayilerinin tamamı katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Demirağ, Kadoil’in her geçen gün büyüyen ve hızla yükselen bir firma olduğunu belirtti. Bayilerinin kendilerinin iş ortağı olduğunu vurgulayan Demirağ, “Hem Kadoil olarak, hem de holding olarak, Türkiye genelinde hızla yükseliyoruz. Bunu bayilerimiz dediğimiz iş ortaklarımız ile birlikte sağlıyoruz. Dolayısıyla, her bölgedeki bayilerimiz ile sürekli toplantılar yapıyor, sektörümü konuşuyoruz. Yükselişimizi ve büyümemizi, bayilerimiz ve iş ortaklarımız ile birlikte ticarete uygun koşullarda gerçekleştiriyoruz. Başarımızı ve geldiğimiz noktayı paylaşmak için Türkiye genelinde bayilerimiz ile sürekli toplantılar yapıyor, bir araya geliyoruz. Bayilemizi ile daha yakın ilişkiler kurarak, sektördeki yenilikleri istişare ediyoruz. Biz iş ortaklarımız ile sürekli içiiçeyiz, onların taleplerine anında cevap veriyoruz. Bu toplantılar, sorunları konuşmaktan ziyade, bir iyiniyet, karşılıklı paylaşım toplantılarına dönüşüyor. Biz her zaman bir aradayız” dedi.

HABER MERKEZİ