Gaziantep’te 5 elti bir araya gelerek kurduğu Desing Eltı’s mağazası düzenlenen törenle açıldı. Mağazada modernize edilen el işi göz nuru eşyaların geliri ile yoksul ailelerin çocukları okutulacak.
Şehitkamil İlçesi Pancarlı Mahallesi’nde bulunan Desing Eltı’s mağazasının açılışına Gaziantep Vali Erdal Ata, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iş adamları ve ev hanımları katıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığını Nalan Özkaya’nın yaptığı Desing Eltı’s yönetim kurulunda Şeyda, Tuba, Nurhan ve Esin Özkaya’da bulunuyor. 5 eltinin bir araya gelerek açtığı mağazada yardıma muhtaç ailelerin çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak için Antep’e özgü el işi göz nuru eşyalar yeniden modernize edilerek satışa sunuldu. Eşyaların satışında elde edilecek gelirle tespit edilecek yoksul ailelerin çocuklarının eğitimi desteklenecek.
Açılışa katılan Vali Erdal Ata, eğitime katkı sağlamak adına hazırlanan mağazanın anlamlı olduğunu ifade ederek, “Çok güzel bir mağaza olmuş. Burada elde edilecek gelirin tamamı fakir aile çocuklarını eğitiminde kullanılacağını öğrendim. Böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için bu mağazayı açan bayanlara teşekkür ederim. İnşallah burada iyi para kazanırlar topladıkları paralarla da hem fakir aile çocuklarının okutulması hem onlara daha fazla katkı da bulunurlar” dedi.