Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk hem ekonomik, hem zorluklar hemde taraftarsızlığa rağmen çok rahat bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Buruk, ligin son iki haftasındaki iki maçlarını da kazanmak istediklerini dile getirerek, "Bu iki maçı da en iyi şekilde bitirip kazanacağımız puanlarla ligi güzel bir yerde tamamlamak istiyoruz." dedi.

BİZİM İÇİN BÜYÜK BAŞARI

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Okan Buruk, ligi ortalarda bitirdiklerini ve son iki maçı kazanmak istediklerini kaydetti. Buruk, "Sezon başından beridir çizgimize baktığımızda çok büyük zorluklara rağmen diğer takımlarla karşılaştırdığımızda hem ekonomik olarak çok daha gerisindeyiz, hem de seyirci desteği çok önemli. Bunların hiçbir artısı olmamasına rağmen ligde hiçbir tehlike yaşamadan orta sıralarda çok rahat bir sezon geçirdik. Bu bizim takımımız için büyük bir başarı. Önümüzde de iki tane maç kaldı, bu iki maçı da en iyi şekilde bitirip kazanacağımız puanlarla ligi güzel bir yerde tamamlamak istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

GELECEK SEZONUN ÇALIŞMASINI BAŞLATTIK

Ligin bitimine az bir süre kala gelecek sezonun planlaması hakkında çalışmaları başlattıklarını açıklayan Buruk, "Bu seneden oturmuş bir kadromuz oluştu, genç oyuncularımız var. Bu sene bir temel oluşturduk. Bundan sonra daha az transferle önümüzdeki seneye tabii ki takviyeler yapılacaktır." diye konuştu.

ÜÇ TAKIMDA ŞAMPİYON

Bu sene her üç takımın da şampiyonluğu hak ettiğine değinen Buruk, "Üç takımın da hakkını vermek lazım. Bu haftaya kadar çok büyük mücadele verdiler. Beşiktaş'ın son 3 haftada istediği sonuçları alamayarak geriye gitse de ligin en iyi takımlardan biri olduğunu gösterdi. Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk için yarışıyor. İkisinin de şansı devam ediyor. Bu hafta önemli bir derbi var, inşallah güzel bir maç olur. Bu sene 3 takım da şampiyon desek çok doğru olacak ama bir takım oradan şampiyon olacak. Hayırlısı olsun." diye konuştu.