ANADOLU EFES – ROYAL HALI GAZİANTEP

SALON: İSTANBUL ABDİ İPEKÇİ

SAAT: 19.00

HAKEMLER: RÜŞTÜ NURAN – YENER YILMAZ – SİNAN İŞGÜDER

YAYIN: LİG TV 3

Basketbol 1.Liginde mücadele eden Royal Halı Gaziantep, bugün İstanbul deplasmanında Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek.

Abdi İpekçe Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. İlk yarının son maçında Torku Konya karşısında uzun süre önde götürdüğü mücdelede mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan potanın ağaları, Anadolu Efes karşısında moral arayacak.

Üst üste zorlu müsabakalar oynayacak olan Royal Halı Gaziantep, güçlü rakibi karşısında her şeye rağmen galip gelmek istiyor.

RÖVANŞ VERİLMEYECEK

Sezonun ilk maçında kendi evinde güçlü rakibi Anadolu Efes’i mağlup ederek lige moralli başlayan potanın ağaları bugünkü maçta da bir sürpriz daha gerçekleştirmek istiyor.

Deneyimli çalıştırıcı Jurij Zdovc gözetiminde sıkı bir hazırlık dönemi geçiren dev adamlar, ikinci yarıya da moralli girmenin planlarını yaptılar.

Anadolu Efes’in ligin en güçlü ekiplerinden biri olduğunu aktaran Zdovc, “Özellikle deplasmanlarda tek sayılı mağlubiyetler alarak hesapta olmayan mağlubiyetler aldık. Anlamsız puanlar kaybettik, İstanbul deplasmanında da oldukça zorlu bir mücadeleye çıkacağız ama ne olursa olsun artık bir deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU