Amatör liglerimizde ne yazık ki futbolcuların ve kulüplerin çileleri gün geçtikçe azalacağına artmaya devam ediyor. Bundan iki hafta önce Seyrantepe tesislerinde açık alanda soyunmak zorunda kalan bazı kulüp futbolcuları aynı rezaleti bu defa da Oğuzeli ilçe stadyumunda yaşadı. Daha önce gazetemizin ‘Utanç görüntüler’ başlığıyla Seyrantepe tesislerinde ki yaşanan olayları gündeme taşımasının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konuya el atmış ve tesislerin daha düzenli hale gelmesi yönünde çalışmalar başlattıktan sonra sıkıntılar ortadan kalkmıştı.

AYNI GÖRÜNTÜLER OĞUZELİ’NDE YAŞANDI

Amatör futbolcularımız bir türlü daha sağlıklı şartlarda maçlara çıkma olanağı sağlanamamanın sıkıntısını yaşamaya devam ediyor. Süper amatör kümenin 22’inci haftasında Şahinbey Bossanspor ile Nizipspor arasında oynanması gereken maçta Nizipspor kulübüne soyunma odası olmaması nedeniyle yer gösterilemedi. Bunun üzerine yeşil – beyazlı ekibin oyuncuları çareyi maça gittikleri servis aracının içinde soyunmakta buldular.

SOYUNMA ODALARI YETERSİZ

Oğuzeli ilçe stadyumunda soyunma odalarının yetersiz olmasına rağmen ASKF atama komitesi geçtiğimiz hafta sonu arka arkaya maç vermesi dikkat çekti. Bayan futbol, ampute ve BAL ligi maçları yoğunluğu nedeniyle tesis sıkıntısı yaşayan atama komitesi Seyrantepe tesislerine tek maç verirken Oğuzeli ilçe stadyumuna arka arkaya 3 maç verdi. Geçen Pazar günü Oğuzeli ilçe stadyumunda saat 11.00’de Simfa İnşaat – Demirspor, Saat 13.00’de Enderun1962 – Gazisaray ve saat 15.00’de Şahinbey Bossanspor – Nizipspor maçları oynandı. MUHARREM TÜRKOĞLU