Soğuk ve kar yağışı tüm yurtta etkisini sürdürüyor.Bu durum insanlar gibi hayvanları da olumsuz yönde etkiliyor.Bir yandan soğukla bir yandan da açlıkla mücadele eden canlar için Canlı Hayatını İyileştirme Derneği Yine iş başındaydı .

16 farklı beslenme noktasına kuru mama, ekmek ve tavuk kırıntı bırakan dernek herkesi de hayvanlara özellikle bu soğuklarda destek olmaya çağırıyor

Soğuk ve kar yağışı tüm yurtta etkisini sürdürüyor.Bu durum insanlar gibi hayvanları da olumsuz yönde etkiliyor.

Sokakta yaşayan ve yiyecek bulmakta zorlanan dostlarımız için Canlı Hayatını İyileştirme Derneği , hareket geçti ..Derneğin olmazsa olmazı Cemal Güneş , dernek aracıyla bu hava şartlarında kapanan yollara aldırış etmeden , kilometrelerce yol kat ederek sokakta yaşam savaşı veren canlara ulaştı. Ellerinde poşetlerle Cemal Güneş’i karşılarında gören canların gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. Tavuk kırıntı ve kuru mamaları keyifle yiyen dostlarımız yine minnet dolu bakışlarla uğurladılar Cemal Güneş’i ….

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği tarafından Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde oluşturulan farklı beslenme noktalarına düzenli olarak kuru mama, ekmek ve tavuk kırıntı bırakılıyor .

Aslında sizler de , soğuk ve açlıkla mücadele eden dostlarımız için bir şeyler yapabilirsiniz. Kapımızın önünde elverişli bir ağaç veya bahçe bitkisinin dallarına takacağımız ekmek parçaları, hayvanların soğuk kış gününde yaşamsal faaliyetlerini sürdürmesini kolaylaştıracak.Ayrıca , kapımızın önüne birer kap su , yediğimiz yemeklerden artan bir kap yemek de , hayvanların soğukla mücadelesinde onlara destek olmamızı sağlayacak…

HABER MERKEZİ